Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Oh boy, vilket party!

Oh boy, vilket party!

upload.jpg

Så ni vet de där smarta idéerna man får ibland? Som att åka till IKEA på en lördag, börja tvätta 20 minuter innan man ska åka bort eller sova de där 10 minuterna längre och så råkar man stänga av väckarklockan? Eller att säga till sonen "Du, ska vi inte ha pannkakstårta till kalaset?" Ja, jag är en mästare på dessa "smarta idéer"... Så här står jag nu och steker pannkakor för glatta livet.

Men ok, fyller man tvåsiffrigt för första gången så ska man väl få allt gott, även om modern får stå vid stekpannan i ett par timmar. 

upload.jpg

Så här ser det dock ut dagen efter men är det inte precis så det ska vara? Medan vi slappar i var sin soffa med leende läppar och killarnas skratt fortfarande ringande i mina öron, så var det värt det. Timmarna vid spisen, popcornen, ballongresterna efter Catch-the-balloon-in-wind-leken ute på gården (jodå, städat och fint 3 minuter efter 25 ballonger) och allt gräs över golvet. 

Min snart-10-åring, mamma älskar dig så mycket!

Och på den sjunde dagen...

Och på den sjunde dagen...

Söta du, det är din födelsedag