Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Om mamma rensar i sina skåp

Om mamma rensar i sina skåp

upload.jpg

...så går det någon form av rip tide hela vägen från Ystad bort till oss i Lund och så måste jag också börja rensa mina skåp. Fast denna gången var det för att hon tröttnat på sina tallrikar (och jag på mina) så jag var ju tvungen att göra plats så de kunde flytta hem till oss.

upload.jpg

Alltså jag kan inte förklara hur skönt det är att "få tillbaka" sitt kök! Efter flera dagars kökskaos så är nu allt klart. Allt från barnkalas till frystömning till matlagningsfrenzy. Jag är ju van vid att det ser ut så här, inte som det gjort innan i veckan. Jag har till och med haft svårt att somna för att stöket i köket ger mig kaos i huvudet. Tänk att en sån löjlig sak kan ställa till så mycket. 

Nu börjar nedräkningen på allvar inför söndag. Jag vet fortfarande inte om jag kommer klara endast-5-kg-handbagage-gränsen men jag levet fortfarande på hoppet. Jag lovar att återkomma på den punkten.

Nu ska jag njuta av ett välstädat kök, innan det är dags att ge sig i kast med tvättberget. Oh the joy of everyday life! 

Out and about

Out and about

Och på den sjunde dagen...

Och på den sjunde dagen...