Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

När ni har chansen att rösta fram mig som Veckans favorit

När ni har chansen att rösta fram mig som Veckans favorit

  Foton:    Jens C Hilner  (inklusive headern för inlägget)

Foton: Jens C Hilner (inklusive headern för inlägget)

De här tjejerna hade jag turen att få parta med förra fredagen på självaste Fnulans middagsparty på Scandic Triangeln i Malmö! Och för en gångs skull hamnade jag själv på bild också! Även mitt i ett vansinnesdansande! 

Från vänster har vi Johanna som driver bloggen  LifeAndKids och hennes underbara Ella (som jag faktiskt fick låna riktigt mycket. Bebismys - hur härligt är det inte liksom!) Sen har vi en annan driven brud som heter Therese och driver bloggen Miss Tosse Queen och om ni klickar på den länken, så kommer ni inte bara till hennes blogg utan även till inlägget där ni, mina sötnötter, kan rösta fram moi att bli Veckans Blogg!! Gör det, gör det!! 

Med de vackraste lockarna och ett hjärta som är lika vackert har vi min söta bloggväninna Caroline som jag faktiskt träffade på ett helt annat bloggevent en gång i tiden! Hennes fina blogg heter Under Mina Lockar . Och sen, lilla jag! (Behöver jag länka till min blogg??)

Men in och rösta med er nu! Jag vill så himlans gärna bli Veckans Blogg, så vi kanske blir fler i min lilla Life-less-ordinary-familj ju! Tänk så kul det hade varit!  

Så, sluta läs här nu och peta er in till Therese!  

Puss och kram och all kärlek i världen! 

 

När man är en klantmaja

När man är en klantmaja

När jag trodde det var över

När jag trodde det var över