Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

När man är en klantmaja

När man är en klantmaja

upload.jpg

Ja, jag är och har alltid varit, en klantmaja. Om det inte handlar om att skada sig (vet inte hur många brutna tår och konstiga sår jag plåstrat om) så tappar jag mobilen rätt ner på tågspåret framför ett tåg eller lyckas sätta ett jack i min älskade dator för att jag inte har något skydd till den. Det sistnämnda gjorde jag på Kastrup innan jag skulle till Rethymno sist. Och ändå är jag så petig med vad jag ska köpa för skydd till datorn, vilket är skälet till varför den inte var skyddad in the first place. För tror ni jag går och köper ett billigt skydd för att inte göra om jacket? Neeej då, jag letar och letar och tänker Jag hinner hitta något innan jag reser nästa gång!  

Fast det gjorde jag ju så klart inte, utan drar med mig datorn till London och går runt och är urnojig för att jag ska skada den igen. Typiskt mig! 

Men så, på fejjan, dök det en dag upp något som jag bara inte kunde motstå!  

upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg

I riktigt läder (så billig var den ju inte), vadderad och totalt underbar! Så ja, jag klickade på länken och igår kom den. Mitt drömskal till min drömdator. För jag älskar ju verkligen min dator. Och den följer ju faktiskt med mig nästa över allt. Och det är ju snart jul. Och man får ju faktiskt köpa sig själv en julklapp (eller två). 

upload.jpg

Ooooo, så lycklig jag är nu!! Nu måste jag snart beställa en ny resa bara så jag får testa mitt nya skal! 

Lycka, lycka! Ren och skär lycka!  

Skalet kommer från Twelve South finns att beställa här   Lifestylestore.se Finns två olika modeller och är gjorda i äkta läder. 

Den där om december

Den där om december

När ni har chansen att rösta fram mig som Veckans favorit

När ni har chansen att rösta fram mig som Veckans favorit