Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Nördarna är i Svergie igen

upload.jpeg
upload.jpeg

Vilken grej! 

Alltså det är så svårt att förklara med ord, den underbara känslan av att gå in på det här stället. Till slut grät jag till och med lite. Så stort, så fantastiskt, så underbart för två Potter-nördar som oss. Dock med en rungande huvudvärk på grund av decaf-kaffe på morgonen (ja, en stor miss, jag vet).  

upload.jpeg
upload.jpeg

Eftersom vi kom tillbaka till Sverige för ett par timmar sedan så har jag inte fått över bilderna från kameran än men jag håller på att uppfostra en ny fotograf i familjen så dessa bilderna är alla Jontes! Och det bästa är att nu har jag en chans att hamna framför kameran också. 

upload.jpeg
upload.jpeg

Men här har ni lite nördbilder i alla fall. Och kanske hittar jag orden för att berätta hur amazing detta var. Och mitt hjärta svämmar över av lycka när jag inser att vi nu har en fjärde generation anglofil-Jimrell i familjen. Fick torka några "Jag-kommer-sakna-London"-tårar på bussen tillbaka till hotellet. Lilla hjärtat, vi åker snart tillbaka igen ❤

När man längtat så länge

När man längtat så länge

Next stop Harry Potter

Next stop Harry Potter