Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Den där om december

Den där om december

upload.jpg

December. Vinter. Eller bara kallt? 

upload.jpg

Jag har tappat min julstämning. Jag brukade alltid pynta från golvet och sen hela vägen upp till taket. Julkulor, granslingor, silvriga änglar och röda snören. Grönt och guld. Jag satte till och med röda små band i murgrönan liksom. Men inte nu. Vi har inte ens fått upp några adventsljusstakar. 

upload.jpg

Jag vet inte riktigt var julstämningen blev av. Någonstans började jag uppskatta det rena, avskalade. Det där att inte snubbla över halmbockar och glömma tomtar framme ända till påsk. Jag började uppskatta en julduk. En röd filt. Röd soffa har jag ju året om. Det röda mot de vita väggarna men fortfarande bara avskalat. 

upload.jpg

Men visst är det mysigt att gå ut och titta på granen, småträngas med alla andra och känna doften av glögg och brända mandlar. Att planera julklappar och fundera på när det är legitimt att ta in (plast)granen. Men mer vill jag inte ha. Levande ljus, pepparkakor och en skön filt i soffan. Och julkalendern så klart. Och clementiner. 

Ja, det blir bra så. Det blir faktiskt jul ändå. 

Den där om att oväntat hamna på akuten

När man är en klantmaja

När man är en klantmaja