Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Den där om att leva med en Tweenie del 2 (och en oinställd julafton)

upload.jpg

Jodå, visst blev det julafton trots sinnesbryt för ett par dagar sedan. Och jultröjan var på, ljusen tändes och julskval på Spotify. 

upload.jpg

För här står han, lille preteen och rullar egna köttbullar till julafton. I sin Harry Potter-tröja från vår Londonsemester och det enda jag behövde göra var att steka dem. Älskade lille man, det finns inga ord för hur mycket jag älskar dig! 

upload.jpg
upload.jpg

Det blev lite annorlunda att ha julafton på uppesittarkvällen, de där vanliga "tiderna" som man brukar kunna gå efter, fanns ju inte. Och vi brukar alltid spela Bingolotto på uppesittarkvällen (enda gången om året) men jag tycker att julen är till för att skapa nya traditioner och vår helt nya ordning var underbar! 

upload.jpg
upload.jpg

Och ni kanske såg det där extremt stora paketet jag släpade hem? I det låg denna skapelse, sonens högsta önskan. Så upp med alla delar, tråckla, snöra, lite kaos men en gladare än gladast liten innebandykille. Och självklart invigdes det direkt ute på terrassen. 

upload.jpg

Titt som tätt kom varma armar och en viskande röst som sa Tack, detta var den bästa julklappen någonsin!  

Så julefrid åt er, alla läsare, följare, vänner och familj ❤ Den går att överleva även med en Tweenie ❤

Den där om att tjäna på mellandagsrean

Den där om att leva med en tweenie