Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Den där om att tjäna på mellandagsrean

upload.jpg

Idag har jag tjänat massor på mellandagsrean idag. Jag har frossat i webbshopping under den rasande stormen. Jag har suttit här i soffan, under min filt i värmen och klickat hit och dit. Nya jeans, en Odd Molly-bikini, nya yogakläder och en massa andra roliga saker. 

upload.jpg

Och här rasar stormen fortfarande. Och haglet for genom himlen. Och varje gång jag tänkte åka ner på stan för att titta på rean ute i affärerna, så öppnade sig himlen igen. Så ut på Google och leta upp fler reor. 

Så hur kunde jag då tjäna så mycket pengar? Jo, jag stängde ner varenda webbsida innan jag klickade på köp-knappen. För jag behöver inte alla de där grejerna och de är inte billiga bara för att det heter rea. Om något kostade 2000 kr från början, så spelar det ingen roll om företaget skulle ha 70 % rea, för mig som är själv, så blir det inte billigt i alla fall.  

Jag behöver dock ett par nya yogabyxor och ett yogablock men det kan jag få tag på när som helst. Jag satsar på halva reapriset sen istället. 

Men ni då? Har ni hittat något på rean? Nu ska jag fortsätta söka skydd från stormen, stay safe out there ❤ 

Den där smärtsamma längtan

Den där smärtsamma längtan

Den där om att leva med en Tweenie del 2 (och en oinställd julafton)