Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Den där smärtsamma längtan

Den där smärtsamma längtan

 Kreta oktober 2016

Kreta oktober 2016

Just nu så sliter det i hjärtat. Jag längtar så innerligt tillbaka till mitt andra hem. Jag längtar så ofantligt mycket till den varma rösten som viskar Kalinichta och himlens alla färger när solen går ner. 

 Kreta oktober 2016

Kreta oktober 2016

Och det värsta är att jag inte vet när jag kan åka tillbaka. 

Ja, så här när det ena året håller på att avlösa det andra, så river längtan lite extra i bröstet. Allt som inte blev klart under 2016, ska jag bry mig om att försöka färdigställa det under nästa år eller ska jag lämna det? Vilka vägar ska jag gå nästa år? Vilka val ska jag göra? Hur når jag mina mål som jag satte upp under året som gått? Hur får man drömmar att slå in?

Vad drömmer ni om inför nästa år? Just nu drömmer jag om att få sitta där nere, ute på udden, som i oktober. På en restaurang som skiljs från havet bara av en avsats. Känna doften från saltvatten och sand blandas med matdoften och prata med låg röst tills solen går ner. 

Det är det enda som kan lindra min smärtsamma längtan.

Januari alltså. Vad hände 2016?

Januari alltså. Vad hände 2016?

Den där om att tjäna på mellandagsrean