Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att byta hem

Att byta hem

Gaaaaaahhhhh!

Textfiler, foton, flytta hit, flytta dit, importera, lägg till, funkar inte - jag blir gaaaaaalen! Men det ska nog bli bra till slut. För här är jag. Helt egen, helt på egna ben, ensam i hela hörnet av Bloglandia och med min egen domän (äntligen!). 

Det finns en styrka i att vara flera som bloggar från samma ställe. Det är ett bra sätt att känna på om det här med bloggande ens är något som man vill hålla på med. Man får tips och idéer och inspiration av varandra. Men för ett tag sedan kände jag att jag ville mer. Jag ville ta fler steg, större steg, skrämmande steg men ack så spännande. Jag vill ta bloggen högre, göra mer, satsa mer och verkligen försöka slå mig in på marknaden. Jag vet att det kommer ta tid, jag vet att det kommer bli svårt men det går liksom inte att förklara hur spännande jag tycker detta ska bli. 

Så, första inlägget, officiellt - och egentligen vet jag inte ens om ni kommer se det, för jag vet inte om domänen och testrundan funkar som den ska men det märker vi. Är ni med mig? Och håll ut, allt kommer troligen inte funka direkt men jag lovar att jag jobbar stenhårt på att få allt up and running. 

Till en början kommer bloggen vara uppdelad i två delar; "Nya" Mamman I Stan och "gamla" Mamman I Stan - även kallad "Mamman I (den förra) Stan". Tanken sen är att alla inlägg kopplade till Kreta kommer finnas tillgängliga under fliken "Mamman På Ön". Självklart kommer de ligga i den vanliga bloggen också men mest om man söker något speciellt som handlar om just min favvo-ö, resetips eller annat. 

Senare kommer den byggas på med fotouppdrag, foton till försäljning, gästbloggeri, kanske även tävlingar (vem vet liksom?), frågespalter och en massa annat. Det kommer bli smockat med saker, upplevelser, färger, former, inspiration, information och ja, alla andra ord ni kan tänka er och jag ska göra mitt yttersta för att packa in allt ni kan önska er. 

Let's kick off! Jag förklarar härmed bloggen öppen!

Att titta tillbaka

Att titta tillbaka