Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Alltså, är du seriös?

Alltså, är du seriös?

Den blicken liksom. De där ögonen som tittar på mig och frågar Alltså, skojar du nu eller? Tänker du verkligen ha den där grejen snurrande över golvet?

Katt vs. robotdammsugare. Och han är inte förtjust. Han stirrar på den och sen på mig. Spänner ögonen i den och vänder inte bort huvudet. Gömmer sig bakom ett bordsben, på behörigt avstånd och sen blicken tillbaka till mig igen. 

 

Själv klappar jag på roboten och försöker intala Sigge att allt är ok. Den brummar vidare och Jonte tycker den är toppen. 

 

Men att Sigge ska bli den nya Shark Cat, det kan jag nog ge upp. Han är absolut inte imponerad av den lilla Pokémonliknande saken som vispar runt på golvet. Och jag kasar runt med kameran och försöker fånga hans underbara uttryck. 

Lilla skrutten. Tänk så mycket  man måste vara med om. Men jag kommer bli en lite gladare kvinna, städhjälp, hur härligt är inte det. Kanske får jag smeta in den med tonfisk eller nåt, så Sigge blir lite vänligare inställd. Och sen ska jag sy en Shark Cat-kostym till honom.

Att bli så där flickig

Att bli så där flickig

(Like) A kick in the head

(Like) A kick in the head