Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att bli så där flickig

Att bli så där flickig

upload.jpg

Jag är född i mitten av 1970-talet. Jag var alltså lagom gammal när Hello Kitty-eran kom till Sverige. Tillsammans med Star Twins, Happy Melody och stickers i alla utformanden. Och jag blir så där überflickig när jag ser en massa sockersöta pennor på Wish och så kostar de liksom ingenting. Så ja, jag gick lite bananas och klickade hem stickers, pennor och randiga Pin-it-lappar. 

 

upload.jpg

Om det har något att göra med att hösten är i antågande och med den börjar alla skolor eller om det bara är min lilla flickiga sida som behöver få lite utlopp i pastelliga färger, vet jag inte. Men livet blir roligare i färg, så är det bara. 

Om ni inte provat Wish än, gör det! Man får vänta ganska länge på sina saker eftersom de skickas från Kina men vad gör det när man betala mindre än 10:- för sina pennor (+ 9:- i frakt). Så hej hösten, kom så ska jag planera in dig i färg!

Att optimera sig själv

Att optimera sig själv

Alltså, är du seriös?

Alltså, är du seriös?