Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att se molnen

Att se molnen

Hur många har tittat på molnen och försökt se om de liknar något? 

upload.jpg

Färgerna, ljuset, strukturen, höga, låga, lager-på-lager.

upload.jpg

Fluffiga, kompakta, fjäderlätta. 

Jag är en empat. En sån där som känner av andras energier, som bär sitt eget hjärta i handen, synligt och exponerat. Jag minns hårda ord och har svårt att skaka av mig dem. Jag tolkar andras ord som om de vore mina lagar. Jag hör nyanserna i någons röst, ser skiftningen i ansiktet eller märker minsta blick. 

Jag kan ofta se när någon mår dåligt eller behöver någon som lyssnar. Jag är den som peppar på jobbet och ler mot de runt omkring mig.  

upload.jpg

Men det gör mitt liv lite extra hårt att leva. Speciellt efter omtumlande händelser i min vardag. Då stockar sig alla tankar och känslorna skakar, minsta ord får min hjärna att springa iväg. Helst vill jag ligga stilla, andas så tyst jag kan och inte tänka för att inte orsaka mer kaos.

Som idag. Och då blir jag förvirrad, liten och rädd. Vill stanna under min filt, inom mina fyra väggar och låta molnen flyta förbi. 

Det går över men innan dess är vardagen lite för jobbig. En känslig ser alla men vem ser den känsliga?  

Allas vår dr Google

Allas vår dr Google

Att optimera sig själv

Att optimera sig själv