Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att peppa

Att peppa

upload.jpg

Jag tycker det är viktigt med pepping. Att sprida glädje och försöka ta hand om varandra. Därför ser jag till att lämna små meddelanden till mina arbetskamrater varje dag och ja, en och annan patient kan ju också läsa dem, när de är på mottagningen. 

upload.jpg

Och det hjälper. 

Ta vara på varje stund när du kan göra något för andra. Du vet inte vad de runt omkring dig går igenom, du vet inte vilka svårigheter just den personen behöver ta hand om just idag. Ett vänligt ord, ett leende eller ett litet pepp, kan vara det som behövs för att samma person klarar av att le idag, må lite bättre eller hitta styrkan att ta sig igenom sina problem. 

FWFG - Find What Feels Good. Gå ut och gör världen en lite varmare plats att bo på. Jag tror på dig, du klarar det! 

Allt-möjligt-söndag

Allt-möjligt-söndag

Av alla kvällar

Av alla kvällar