Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att säga god natt

Att säga god natt

Varje kväll gör vi samma sak, jag och Sigge. Runt klockan 22 ger jag honom hans fästingar-ska-inte-fastna-på-mig-piller och sen låser vi dörren och går ut. 

Och ja, vi får lite konstiga blickar och några fniss men det gör inget. Vi går där, sida vid sida eller så får jag stå och locka på honom bara för att det råkar komma en hund. Det ser nog ganska kul ut, katten som tror han är en hund utan koppel. Springer ikapp så det dundrar i marken (jo, faktiskt) och kastar sig upp i ett träd för att i nästa sekund kasta sig ner på marken igen och ta sats för en spurt bort till mig. 

 

Jag följer honom ner till dungen, vi gosar lite, säger god natt och ses imorgon och sen går vi åt vars ett håll. Han går ut för att... ja, jag vet inte vad han gör faktiskt, och jag går hem för att försöka somna. Just nu är det svårt med sömnen, den kommer inte fastän jag är så trött men det är en skön tanke att Sigge har det bra i alla fall. Och det märks när han kommer hem, smutsig, hungrig och trött. Sval i pälsen och nästan ett leende på ansiktet. Fast varje morgon får jag brotta ner honom och gå på fästingjakt i pälsen. Eller som Jonte kallar det - Fästingfiera honom. Och ja, de små krypen har inte fått mailet om att de där pillerna Sigge får, ska jaga bort dem - de hakar på i pälsen i alla fall och ibland sätter de sig. Jag har blivit en baddare på att plocka fästingar med fingrarna och sån där lasso, utan att ens rynka på näsan. Men jag gillar dem inte - äckliga små kryp. 

Nu har vi sagt god natt för ikväll, nu ses vi runt klockan sex - halv sju imorgon och så börjar fästingjakten om. Sen ska lillis sova och jag ska jobba. Och sen tar vi en liten sväng om när kvällen kommer igen. Så från Sigge och mig - god natt, sov så gott och så ses vi imorgon igen!

A Snapgram?

A Snapgram?

Att titta tillbaka

Att titta tillbaka