Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Allt-möjligt-söndag

Allt-möjligt-söndag

upload.jpg

Alltså känslan av nytvättade sängkläder är väl hur skön som helst, eller hur? Och känslan av nytvättade och nya sängkläder, är väl ändå mer underbar?! Det känns så nytt alltihop, som om hela rummet och hela sängen blir ny eller som att komma in på ett hotell och lägga sig i en renbäddad säng. Gick lite nuts på Ellos rea eftersom de flesta av våra Beach House-sängkläder nu har små tvätthål överallt efter extrem användning. 

upload.jpg

Och när man har klättrat i jordhögar efter fyra timmars Pokémonfest i Malmö och övernattningsgäst så behöver man en skön säng att sova i (jodå, sonen har fått nya sängkläder han också). 

Så en massa olika saker så här en söndag, skolan börjar imorgon och sonen börjar fyran, all tvätt är gjord, nattgästen har åkt hem men pratar redan med sonen i telefon (och lär göra så i flera timmar till om han får bestämma själv). Och jag har spa:at med ansiktsmask ( som jag inte direkt kan säga gjorde någon skillnad), soffan är intagen och söndagsslappandet har börjat på allvar. 

Så, nu tar vi söndagskväll här i huset och väntar in en mycket spännande måndag. 

 

Inlägget är inte sponsrat av företagen nämnda ovan.  

Att ha en katt

Att ha en katt

Att peppa

Att peppa