Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att ha en katt

Att ha en katt

upload.jpg

Jag är en hundmänniska. Jojo, det är jag, jag älskar hundar! Jag skulle vilja ha ett helt gäng, en hel flock. Jag är ingen kattmänniska och har aldrig varit. Men Sigge, det går liksom inte att inte älska honom. Trots alla gråa hår han ger mig. Knölskalle. Men söt. Fast korkad. 

upload.jpg
upload.jpg

Och trots att han släpar in fästingar, smuts och enstaka siniglar och möss, så får man liksom bara bita ihop. För han är den där lilla tröstande värmen som kan hela ett sargat hjärta och hans underbara ansikte får alltid tillbaka mitt leende.

Men jag är ingen kattmänniska. 

(Rädslan av) Att fastna

(Rädslan av) Att fastna

Allt-möjligt-söndag

Allt-möjligt-söndag