Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

A Snapgram?

A Snapgram?

Huh? Kan det vara något? En Snapchatfunktion på Instagram? En Snapgram? 

Ja, det är ju klart att man måste prova men jag förstår inte riktigt vitsen med att publicera något som försvinner efter 24 timmar, är det inte hela poängen? Att publicera något som ligger kvar? Och vissa verkar redan ha tagit kontroll över Snapgram, varje gång jag går in på Insta så finns det nya röda ringar runt användare. 

Det kan ju vara så att jag inte riktigt fattat vitsen med Snapchat än och därför är skeptisk till Instagrams nya lilla leksak, kanske kommer jag bli en ruggig användare av Snapgram, vi får väl se. Har ni använt den än? Och ska man använda den till stillbilder eller videos? 

Om jag nu kan få videofunktionen att fungera här i inlägget, så kommer förhoppningsvis min lilla "Swedish Summer"-film leda er till min Youtubekanal. Där kan ni hålla ett litet öga på mina solon. Jag har äntligen hittat några till som jag hade liggande på hårddisken från gamla datorn (och trodde var förlorade för alltid) så jag ska försöka få upp dem på Youtube också. Eftersom jag ibland sjunger på bröllop och barndop, så tänkte jag försöka använda min kanal till lite promo av mig själv. Och annat också. Jag ska sjunga mitt svåraste solo nästa fredag, när älskade lilla mormor går till sista vilan. Håll tummarna för att rösten håller, är ni snälla! 

Men nu håller vi oss till Snapgram tycker jag. Vad tycker vi, hiss eller diss?

Asch, vad sägs om lite mer Kreta?

Asch, vad sägs om lite mer Kreta?

Att säga god natt

Att säga god natt