Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att visa en annan hemlis

Att visa en annan hemlis

Alltså, det var ju så kul att få dela Harry Potter-hemlisen med er igår så jag måste dela en till!

upload.jpg
upload.jpg

Jahadå! Imorgon loggar jag in mot Lunds Universitet och ska börja jogga runt i grekiskan förvirrande värld! Herregud, hur ska detta gå? Det är ju liksom rena...grekiskan...! Men jag kan faktiskt redan läsa första meningen i boken och några av de andra orden också. "Mapia" - det är jag det, Maria! Så första meningen är; "Kalimera, Maria." "God morgon, Maria." Se! Visst är jag duktig?! Och sen står det "Hur mår du?" på en annan rad och något med "Kala" vilket betyder "Bra". Jojo, det här ska bli kul! 

upload.jpg

Och när jag inte orkar med mer knasiga bokstäver, så tänkte jag byta ut dem mot mer välbekanta engelska ord och dyka rakt in i fortsättningen av Harry Potter! Ja, nu är jag lycklig. 

upload.jpg

Så här, i mitt alldeles egna lilla rum, ska jag grotta ner mig i böcker. Och ja, jag har en egen dörr som jag kan stänga när jag inte orkar med mer kattgnäll och Pokémonjakt. 

Håll tummarna för mig, fina Blogglandia! Nästa gång jag åker ner ska jag i alla fall kunna presentera mig och beställa mitt kaffe alldeles själv! Heja heja! 

September alltså

September alltså

Att börja tänka

Att börja tänka