Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos

Det var alltså hit jag kom, 1978 med min mormor, min mamma och mina två mostrar. Agios Nikolaos. 

Och jag minns fortfarande stranden, jag minns den där näsduken de gjorde en solhatt av som jag hatade och som hela tiden flög av och ut i vattnet så min moster fick hämta den. Och jag minns den lilla tavernan som vi åt på och den lilla gränden vid sidan om. Och vårt sovrum och syrsorna under sängen. Jag minns hur vi sa god natt varje kväll. 

Naturligtvis ser det väldigt annorlunda ut idag och jag har redan skrivit ett inlägg om resan dit men då kunde jag bara använda mobilbilder så nu får ni se lite mer. 

 

Alltså färgerna - jag dör vackerhetsdöden varje gång jag kommer ner. Hur kan färgerna bara vara så levande? Så mycket vackrare och så klara. Kanske är det bara kombinationen som gör det, gult, rosa, lila, grönt, blått - allt i en salig blandning. Eller så är det för att jag är så otroligt lycklig när jag är där. 

 

Nästa gång ska jag be Guiden att vi stannar ett dygn eller två. Det går liksom inte att titta på allting när man bara är där ett par timmar och nästa gång ska jag bada i det där underbara vattnet. 

1978 alltså. 2016. Ja, det kan man väl kalla en livslång kärlek om något. 

Alltså dags att kolla in höstens mode

Alltså dags att kolla in höstens mode

Attans, jag har glömt Birka nr 2!

Attans, jag har glömt Birka nr 2!