Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Alltså dags att kolla in höstens mode

Alltså dags att kolla in höstens mode

Från vänster: Ross Knit, Hunkydory. Kappa från Hunkydory. Alpaca Knit, Beach House.

Från vänster: Ross Knit, Hunkydory. Kappa från Hunkydory. Alpaca Knit, Beach House.

Kläder - loving it! Min dröm är att ha en WIC (walk-in-closet) men vad skulle den få plats i lägenheten? Kanske skulle jag kunna göra om mitt sovrum till en wic i stället? Men var ska jag då ha min ursköna säng? Alla dessa frågor...

Men än så länge äger jag inte så mycket kläder att jag behöver ha ett helt rum som garderob. Jag äger knappt kläder så det får plats i en garderob liksom. Jo men det är sant. Eftersom min fina granne Jenny tyckte det var dags att jag uppdaterade garderoben med kläder som faktiskt passade mig efter viktnedgången, så blev det ju inte så mycket kvar...

 

Det blev två olika höga med kläder när jag väl vek ihop allt och de räckte från bordet, upp till taklampan ovanför. Det tog ett par veckor innan jag fick tillbaka mitt bord igen, jag och grannen åkte ju iväg på loppis. Och efter den utrensningen var det väldigt tomt i garderoben, så jag kastade mig ut på Tradera och fyndade in lite nytt. Eller ny-gammalt... Ja, ni fattar vad jag menar. 

Från vänster: Aspen Cardi, Hunkydory. Slit Knit, Chillnorway. Japan Knit, Hunkydory.

Från vänster: Aspen Cardi, Hunkydory. Slit Knit, Chillnorway. Japan Knit, Hunkydory.

Det är ju attans vad sommaren försvann snabbt, eller hur? Så, idag medan vinden viner runt knuten, passade jag på att kasta mig ut på nätet för att kolla in lite koftor och tröjor. Jag totalt älskar koftor och tröjor. Stora, långa, snäva, öppna, knappar, pins - you name it, jag älskar't.

Japan Knit är en klar favvo här hemma. Jag har två, en vit och en svart så klart. Nu vill jag ha färgen här ovanför - hur snygg är inte den? Chillnorway har varit en favorit sedan jag köpte första plagget för cirka fem år sedan. Mjukt, skönt, funkar till allt - men ni hör ju, kan det bli bättre? Men! Båda mina favoritmärken kostar en hel del och som ensamstående mamma är det svårt att säga ja till en tröja som kostar över 1000:- och som bara kan användas av mig. Nej nej nej, det funkar inte. Så Tradera och fejjanloppisar är en höjdare för mig. Min vita Japan köpte jag på Tradera (finns på bild i inlägget "Hello Budgeteers" från april) och den svarta köpte jag på en fejjanloppis. Jag skulle varit med på en klädbytardag som en bekant ordnade i Malmö men fick förhinder så nu hoppas jag att hon fixar en ny kväll så jag får chansen att fynda lite där också. Att köpa märkeskläder på loppis kan vara vanskligt men oftast är det äkta varor och om man nu råkar på en oärlig säljare, glöm inte att det oftast går att få hjälp från företagets support. Men oftast går ju allt bra. 

Kanske skulle vi göra en egen Bloppis-bytar-kväll? Vore inte helt fel, eller hur? Återvinning när den är som bäst. Låt vindarna vina - jag ska leta nya favvotröjor!

 

Inlägget är inte sponsrat av företagen Hunkydory eller Chillnorway. Alla bilderna är hämtade från internet från Nordljus, Ellos och Hunkydorys officiella hemsida.

Att ha semester i en gympahall

Att ha semester i en gympahall

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos