Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Sjuk på riktigt-riktigt

Sjuk på riktigt-riktigt

upload.jpg

Usch så dålig jag är! Jag fick till och med gå hem från jobbet i fredags, det händer ju typ aldrig. Men här ligger jag, i soffan och somnar och svettas och huvudet är tjockt och gör ont. Jag hatar verkligen att vara sjuk på riktigt-riktigt. Då känner jag mig så ynklig...

Eftersom jag lever med sex kroniska sjukdomar så kallar jag mig aldrig för sjuk normalt. För jag anser inte att jag är sjuk, det låter konstigt, jag vet. Jag anser att mina små hinder, är vad som gör mig till den jag är. Jag har redan sörjt allt som hänt mig, varje ny diagnos, de finns där och ska inte hindra mig från att leva mitt liv.

Så, när jag faktiskt har något som är lättare att förstå än endometrios, fibromyalgi, PLM och allt annat, så brukar jag säga att jag är sjuk på riktigt-riktigt.  

 

upload.jpg

Men solen strålar ju där ute och här ligger jag och tycker synd om mig själv! Så mellan feberattackerna försöker jag fixa blommorna, trixa om lite här hemma för att fixa lite mysstämning när skymningen faller för nu är hösten här faktiskt. 

upload.jpg

Så krya på er alla andra som ligger ner precis som jag. Vi är snart tillbaka på benen igen!

Så snäll jag måste varit

Så snäll jag måste varit

Sorg och saknad