Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Så snäll jag måste varit

Så snäll jag måste varit

upload.jpg

Alltså finns det något bättre än paket? Finns det något bättre än oväntade paket när man känner sig så där trött och sliten? Hela brevlådan svämmade över idag! Jag höll inte på att få med mig allt in.

Jag fick "Polarnatt" av författarinnan Frida här om dagen. Har ni läst den? Jag ska sträcklyssna på första delen "Norrsken" tänkte jag, innan jag slår upp pärmarna på del två. Jag har hört så mycket gott om båda böckerna så jag riktigt längtar! 

Sen gick jag och vann "Konsten att sova"  av Helena Kubicek Boye. Jag har inte sovit en hel natt på över 10 år så oboy vad jag ser fram emot att få börja med diverse övningar och läsa om tips och råd. Jag är så trött på att vara trött så detta känns riktigt spännande. Tänk att kunna lägga huvudet på kudden, somna och vakna utvilad?! Vilken grej! 

Den rosa lådan känner nog många igen - Glossybox! De hade ju utförsäljning på sina boxar här om veckan, så jag passade på att knipa en. 69:- kan man ju undvara för lite överraskningsglamour, eller hur?  

Men idag låg det ett riktigt överraskningspaket i lådan! Ett hårpeppspaket från Rapunzel of Sweden. Åååå, sånt älskar jag! En liten hälsning och ett höstfint hår med en underbart väldoftande hårmask och nya snoddar (är helt kär i sånna där spiralsnoddar - har flera stycken!) och rosa var de också! Pussgurkor! 

Så, ni förstår nog att det var som julafton här idag! Och jag lovar att återkomma med recensioner om alla produkterna, älskar att prova nya produkter, gör inte ni? Man kanske hittar en ny favorit! 

Nu ska jag ta min näringsbristtrötta kropp och vila lite. Det tar verkligen på krafterna att vara sjuk. 

Samarbete och finfint erbjudande

Sjuk på riktigt-riktigt

Sjuk på riktigt-riktigt