Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Samarbete och finfint erbjudande

upload.jpg

Ni vet den där känslan när man varit sjuk länge och man ställer sig i duschen? Hur mycket friskare man känner sig efteråt? Även om man kanske inte är bättre så känns det som om man vaknat ur en lång dvala. 

Efter mitt lilla gästspel på jobbet som varade i en och en halv dag innan jag böek och illamående drog mig hem igen, så har jag verkligen bara varit stilla. Sovit, druckit vatten och tittat på seriemaraton på Viaplay. Så för att fira lördagskvällen, passade jag på att ta en lång dusch och så klart prova min present jag fick hörom dagen. 

upload.jpg

Som en liten hårmask för mitt före-detta-febertrötta år. Och den doftar fantastiskt gott! Så där bubbelgumsgott så jag skulle vilja smörja in hela mig i krämen. Den var väldigt lätt att arbeta in i håret, känns inte tung även om jag valde att sätta i den i blött hår (den går även att använda på torrt hår). Enda nackdelen är att det är lite svårt att bedöma hur mycket eller lite man ska ha i men jag tror nog att jag kommer lära mig det efter hand. Den skyddar inte bara mot väder och vind, utan även mot värme så det är fritt fram att dra fram plattången eller lockaren sen. 

Och nu är det så att jag faktiskt har blivit brandbassador för Rapunzel of Sweden! Yeay! För med min present fanns en inbjudan att gå med i deras nätverk! Ja, jag blev lite starstruck faktiskt. Jag har drömt om att få gå in på deras salong och få göra en make over i flera år men har aldrig riktigt haft råd. Och vem har inte sett deras underbara foton på mermaidhair och vackra färgningar.  

Det bästa är att jag får dela detta med er! Jag har nämligen en rabattkod att erbjuda er! Ja, men ni hör ju så pepp man kan bli! Speciellt så här till hösten när håret är sommartrött och behöver lite extra kärlek. Så in och botanisera med er! Kanske vill ni också testa leave-in-krämen, kanske har ni någon annan produkt som ni tittat på, här är chansen att göra ett klipp.

Klicka på länken ovan och använd koden MAMMANISTAN och ni har 10% rabatt under 36 timmar från och med nu!

Happy shoppi-shoppi, mina fina!

 

 

 

I samarbete med Rapunzel of Sweden. Följ gärna på Instagram och Facebook för fler erbjudanden och inspiration. Instagram @rapunzelofsweden och hashtagga gärna det ni fyndade med #rapunzelofsweden.

Sovrum version 2.0

Sovrum version 2.0

Så snäll jag måste varit

Så snäll jag måste varit