Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Sovrum version 2.0

Sovrum version 2.0

upload.jpg
upload.jpg

När jag är sjuk (eller har varit, som nu) så får jag en sån otrolig lust att möblera om. Spelar ingen roll om jag har 40° feber eller ligger med migrän i två dagar - jag ska möblera om. Och denna en och halva veckan i soffan är ju inget undantag. Så fram med måttbandet och ner med alla madrasser på golvet och upp med sängen på högkant! 

upload.jpg
upload.jpg

Detaljer är viktiga för mig. Jag behöver inte ha mycket saker men de saker jag har måste vara sånt som jag inte kan leva utan. Och mina fina vänner vet så väl vad som får mitt hjärta att slå lite fortare och kommer med tavlor med tänkvärda ord eller vackra porslinskålar med min begynnelsebokstav på.

Och mormor är med. Den lilla svarta aftonväskan var hennes och den vackra, tunga spegeln som jag så många gånger hållt i och låtsas att jag var en prinsessa som speglade sig i en gammal arvegodsspegel.  

upload.jpg

Mitt sovrum. Mitt rum, bara mitt. Och väldigt likt mig. Gammalt och nytt som delar plats. Olika stilar och bara hjärtesaker. 

Sovrum version 2.0 - I like it! 

Stämbandsvila inför AW

Stämbandsvila inför AW

Samarbete och finfint erbjudande