Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Som i dimma

Som i dimma

upload.jpg

Det är jättepraktiskt att ha ett fält precis vid busshållplatsen. Det ger så himskans mycket vackra bilder. Som den här. Det är nästan som om man kan känna de otaliga älvor och dansande rå som skulle kunna finnas där ute - med lite fantasi då.

 

upload.jpg

Samma fält, en annan morgon. 

Det är dagar som dessa då jag bara vill gå rakt ut mot horisonten. Bara gå rakt ut i den där dimman och leta efter fantasidjur. Men det har jag inte tid med så jag hoppar på bussen och åker till jobbet istället. Där är det ganska dåligt med fantasidjur. Tror nog att jag får visualisera mig ett par rosa kaniner som kan hålla mig sällskap. 

Hemligheten med Höstlovsresan rullar vidare och jag har så svårt att inte försäga mig här hemma. Jag älskar att leta hotell, planera och fixa resorna själv men det är mycket man måste hålla i huvudet. När kommer vi fram? Hur tar vi oss till hotellet? När kan vi checka in? Och jag delar gärna upp resan i mindre bitar. Fixar ett billigt flyg dit men köper inte returbiljetterna samtidigt, väntar på ett bättre pris, reserverar två hotell och ser vilket som ger oss bäst deal. Idag lyckades jag fixa en hel extra dag i London genom att snubbla över urbilliga biljetter dit och mitt-i-natten-incheckning på hotellet. Och hotellet godkände min plan utan att kräva mig på en extra dags bokning så nu har jag bestämt att vi ska ha riktig hotellfrukost när vi vaknar. Det är så jag nästan spricker! Det är tur att jag kan berätta i bloggen i alla fall, annars hade jag nog fått spader. Och jag längtar så till lillemans födelsedag då han ska få hela min planering i present. Som jag längtar. Att få visa honom en stad och ett land som ligger mig så varmt om hjärtat. Få höra honom prata engelska på riktigt-riktigt och få uppleva allt genom hans ögon. Det är det fina med att ha barn, allt man redan upplevt själv, det får man uppleva igen, som om det vore allra första gången. 

Vilken lycka! 

Snabbmat a la matkasse

Snabbmat a la matkasse

September alltså

September alltså