Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Snabbmat a la matkasse

Snabbmat a la matkasse

upload.jpg

Ser det gott ut? Ja, jo men det gör det väl? Om det är gott är däremot en annan fråga. 

Jag har noll inspiration när jag ska laga mat. Speciellt eftersom hag själv äter ganska strikt efter min viktnedgång och försöker hålla mig till det jag lärt mig under Må-bra-resan. Så nu kände jag att det var dags för lite inspiration utifrån. 

Jag har ju visat förut hur man storhandlar utan bil och får allt hemlevererat till dörren. Samma företag har ett samarbete med Tasteline och just nu kör de en drive med nästan halva priset för första kassen. Så, jag klickade hem en. Tre middagar för fyra personer (vi är ju bara 1.5 person här så det räcker ju gott) men det ena receptet fick kalla handen direkt. Jag är inget fan av sallader med frukt i (och bakad purjolök - nej tack) men den Provencalska köttfärsgratängen fick sig ett test idag. Och så här ser den alltså ut. Däremot ska den inte ätas förrän imorgon så jag har bara provsmakat lite. Jonte är väl inte helt övertygad, där är ju både purjolök, zucchini och tomat med i receptet, så vi får väl se vem som äter upp den.

Vad äter ni ikväll? 

 

 

Inlägget är inte sponsrat och jag har inget samarbete med ovanstående företag. Länkar för att jag gillar att tipsa andra om bra saker.

Skruttbullen

Skruttbullen

Som i dimma

Som i dimma