Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Jag minns ... resor (Årskrönika del 3)

Jag minns ... resor (Årskrönika del 3)

upload.jpg
upload.jpg

Resor, det bästa fritidsnöjet jag vet. Det blev tre vändor ner till mitt andra hem på Kreta (och jag räknar ner till årets första tripp i april-ish). Och varje gång blir det svårare att återvända. Jag har blivit upptagen i en underbar grekisk-svensk familj och fick vara med på ett grekiskt dop (oh my vilken lång historia det är men helt underbart). Och så klart finns det en speciell person som gör att hjärtat värker lite extra när jag går ombord planet till Sverige också. 

   Mitt träd. Min vackra oliv.  

 Mitt träd. Min vackra oliv. 

upload.jpg
upload.jpg

Ja, jag hoppas att ni inte tröttnar på alla foton från mitt paradis på jorden. Men flyg tog oss ju åt andra håll också.

upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg

Och att se London igen var minst lika underbart. Och jag älskar att resa med min son. Han är så himla rolig att ha med. Vi förundras över samma saker, han vill se allt och hans kamera gick varm under de där två dagarna som vi var där. 

Men det absolut mest minnesvärda var så klart Harry Potter, där jag också fick bli barn på nytt och se alla detaljer och karaktärer som jag levde med i böckerna, under så lång tid. 

upload.jpg

Men så klart behöver man inte åka långt för att ha kul. Vi har också varit på Mello i Göteborg, på landet hos finaste vännerna till påsken, ute i skogen till Nyår som alltid och lite andra små utflykter. 2017 har bara börjat och så har även vårt nya "reseår". Just nu pratas det lite om en ny tripp till hösten och vart den ska gå, det vet vi inte riktigt än.

Men häng med, så får ni se ❤ 

Festivalyra höns?

Festivalyra höns?

Jag minns ... ett barn (Årskrönika del 2)

Jag minns ... ett barn (Årskrönika del 2)