Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Januari alltså. Vad hände 2016?

Januari alltså. Vad hände 2016?

upload.jpg

Jaha, då var vi alltså inne i januari. Jag hoppas att ni alla haft en underbar jul och lika sprakande Nyår. 

upload.jpg

Som vanligt var vi ute i Fairytale Forest med de där underbara människorna som är en förlängning av min familj. Visst är det fantastiskt när man träffar människor som man vet för alltid kommer vara ens familj, även om man inte har samma föräldrar. Och i år firade vi 4-årsjubileum för vår nya tradition. 

upload.jpg

I år märktes det att vi hade två tweenies i gänget. Inte för att jag behövde hota med att ställa in nyårsafton (som mitt lilla utbrott om julafton) utan mer att de börjar bli stora. Jag fick en dag ensam med alla tre pojkarna och det var helt fantastiskt. Sitta vid frukostbordet och prata om vad som än kom upp i deras huvuden, få höra hemlisar och vara en som de anförtror sig till, de där två som jag ser som mina extrapojkar. 

upload.jpg

Jag saknar Fairytale Forest. Vi ska snart tillbaka igen för en musikalisk (ny) tradition och jag får vila igen. Där luften är klar, mörkret väldigt mörkt och där hjärtan slår i samma takt. 

Och medan jag hostar lungorna ur mig ska jag försöka göra en tillbakablick över 2016. Så till nästa gång vi ses, hoppas jag att vi tar en liten walk down 2016 Lane. 

Stay safe out there ❤ 

Jag minns ... sorg (Årskrönika del 1)

Jag minns ... sorg (Årskrönika del 1)

Den där smärtsamma längtan

Den där smärtsamma längtan