Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Jag minns ... ett barn (Årskrönika del 2)

Jag minns ... ett barn (Årskrönika del 2)

Det bästa jag någonsin gjort ❤ Mitt barn

upload.jpg

2016 var året som liten blev större. När litet barn blev en preteen. En (be)tweenie. Förvandlingen från liten till stor är minsann ingen enkel väg. Den är krokig, skumpig och full med fallgropar. Den sliter och drar i de två halvorna som åter ska bli en igen. 

upload.jpg
upload.jpg

Någonstans mellan att börja göra själv och fortfarande vara liten och rädd för ugnen, liten har börjat laga mat. Sonen ringer mormor när mamman är på jobb och ber om receptet för scrambled eggs över högtalartelefon. 

upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg

Detta året har han varit på kollo för första gången. Stenhård innebandyträning, ensam bland en massa andra barn som han inte kände från början och veckan avslutades med att han och hans lag vann hela turneringen och han vann även Veckans Kompis-priset. 

Han har rest till London och var en tapper kämpe när det strulade till sig med flygbussen. Han har gått en termin i fyran och jobbat sig igenom sin panikångest som tagit ett nytt grepp om honom 2016. Han har drömt mardrömmar och sovit i min säng. Han har tröstat mig när jag varit ledsen och varit lika liten som han har varit stor.  

Han kan aldrig vända tillbaka till sin litenhet men jag ser honom växa upp till en liten man med ett väldigt stort hjärta. Han är det bästa jag någonsin åstadkommit och jag är så stolt över att få vara hans mamma och gå med honom på den krokiga vägen till vuxenhet. 

Älskade lille man ❤  

Jag minns ... resor (Årskrönika del 3)

Jag minns ... resor (Årskrönika del 3)

Jag minns ... sorg (Årskrönika del 1)

Jag minns ... sorg (Årskrönika del 1)