Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Jag minns ... sorg (Årskrönika del 1)

Jag minns ... sorg (Årskrönika del 1)

För att kunna blicka framåt, måste du veta var du kommer ifrån.

upload.jpg

2016.

Året då två vackra själar försvann ur våra liv. Jag sjöng på mormors begravning, jag minns inte så mycket av själva sjungandet så klart men de som var där sa att det lät bra. Jag minns däremot när jag satte mig bredvid mamma och hon la armen om mig, hur mitt inre vreds ihop och jag kved.  

Saknaden är fortfarande så ofantligt stor, även om tårarna slutat rinna nu.  

Siggevidbordet.jpg
upload.jpg

Det var också året när vi sa god natt till vår älskade Sigge. Detta är något jag inte pratat om så mycket, för det gjorde så ont. Även om veterinären sa att jag tänkte helt rätt och gjorde helt rätt val (ja, han var sjuk) så var det en sån otrolig smärta att hålla den lilla kroppen tills han somnade in. 

Jag vill börja denna årskrönikan med de som lämnade oss, inte för att sörja mer utan för att hylla livet. För att tacka för alla år vi haft tillsammans och börja det nya året med lite mindre smärta i hjärtat.

Saknade men aldrig glömda ❤ 

Jag minns ... ett barn (Årskrönika del 2)

Jag minns ... ett barn (Årskrönika del 2)

Januari alltså. Vad hände 2016?

Januari alltså. Vad hände 2016?