Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

När hösten är som bäst

När hösten är som bäst

FullSizeRender.jpg

Klar, hög luft. Inte mycket vind, kallt. 

Min Day One-rutin fortsätter. Runt lunch pälsar jag på mig kläderna, öronmuffar och vantar och går till affären. Det är inte så långt men det är skönt. Gå i solen, se den tunna isen som bildats på dammen. Gå så pass snabbt att mina ben får sträcka ut, min rygg får jobba.  

Nu är lunchrasten slut och det är dags att börja jobba igen så jag kommer någonstans innan det är dags för kvällens yoga.  

Ut i solen och frosten med er! 

När andras energier kräver

När andras energier kräver

Ny väg och nya planer (och planner)

Ny väg och nya planer (och planner)