Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Februari

Februari

Februari. När ljuset är så där starkt. När det snöar ena dagen och regnar andra. Februari i Sverige är en omväxlande månad, inte speciellt rolig för vädret är mest kallt och ogästvänligt. Det blåser och regnar. Snöar och är dimmigt, ena dagen, andra dagen. 

upload.jpg

Solen står lågt och är totalt bländande när den är framme. Februari. 

Jag tycker inte om kylan. Jag hatar att frysa och jag vill mest harva runt insvept i min vintertäcke och duntofflor. Svepa ytterligare en filt om axlarna och halvsova i soffan. Jag är som en björn som gått i ide och vill vakna när våren kommer. Jag tittar på alla flygplanen ovanför och undrar vart de ska. Vill sitta där uppe och flyga till värmen. Jag vill bara vakna när våren är tillbaka och solen strålar värme igen.  

Februarilov

Februarilov

Festivalyra höns?

Festivalyra höns?