Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Festivalyra höns?

Festivalyra höns?

upload.jpg

Åååå, det har hänt så himla mycket igen! Tänk att min lilla fina blogg ska få stå där helt övergiven för att jag beter mig som en yr höna. Men jag lovar att det kommer en bättring. Tiden kommer helt plötsligt räcka till, huvudet behöver inte längre göra ont redan när jag vaknar på morgonen. Ja, det kommer snart en annorlunda vardag och jag lovar att berätta mer.

Men idag tänkte jag bara hoppa in och säga hej, visa att vi inte snöat inne utan är ute och rör på oss och att jag är så tacksam för alla fina människor jag har runt omkring mig!  

upload.jpg
upload.jpg

 


 

 

Februari

Februari

Jag minns ... resor (Årskrönika del 3)

Jag minns ... resor (Årskrönika del 3)