Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Mitt liv får vänta lite

Mitt liv får vänta lite

Ni vet när livet liksom kommer emellan. När verkligheten behöver mer uppmärksamhet än jobbet, bloggen, städningen och tvätten. När allt som räknas är att sitta där vid min sons säng, på det kalla golvet och torka hans tårar när hans kropp försöker vända ut och in på sig själv. I fyra timmar. När han blir vitare än lakanet och svarta ringar under ögonen.

Ja, magsjukan slog till här hemma. Hårt och skoningslöst. Och lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Men det är inte viktigt. Det tar jag hand om idag. Nu när han mår bättre och orkade åka till pappa. Nu städar jag undan magsjukan och tiden innan när vi inte fick använda vattnet. För de säger ju att en olycka sällan kommer ensam. Ena veckan stormkokar vi vatten för att inte bli sjuka och andra veckan är sjukan in da house.  

Men nu mår vi bra. Nu återgår vi till vanliga rutiner igen.  

Maria

Maria

Malmöfrisör + Barnfonden = Sant!

Malmöfrisör + Barnfonden = Sant!