Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Jag har slarvat

Jag har slarvat

upload.jpg

Ja, jag har slarvat. Slarvat med maten, slarvat med träningen och slarvat med min hälsa. Och nu är det slut med det! Nu är det tillbaka till mattan och maten. Tillbaka till min favvoyogatränare och proteinshake för att hjälpa till med både ork och hälsa. Bort från tabletterna som håller min kropp i schack och tillbaka till god sömn och gladare sinne.  

upload.jpg

Delar Adrienes juniprogram. Är det någon som vill göra yogaresan med mig? Tillbaka till rörlighet och lugn. 

 

Find what feels good! Be a better you! 

Jag älskar stilrent

Jag älskar stilrent

Maj, maj måne

Maj, maj måne