Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Another life
IMG_0050.JPG

Hej alla mina fina läsare och följare!  

Stort tack för att ni stannar kvar hos mig trots att tystnaden blev längre än väntat.  

Men som ni säkert vet så har jag befunnit mig på Kreta i fem veckor. Och det blev lite annorlunda denna gången. Så det har tagit tid att landa, bearbeta och lyfta blicken igen.  

IMG_0323.JPG

Kameran har fått vila, bloggen har fått vila. Kroppen har vilat och ibland har även huvudet vilat. Jag har läst böcker, badat i poolen, umgåts timme ut och timme in med mina fina väninnor. Jag har varit häst i barnpoolen, heter fortfarande Anna, blivit proppad med god mat och blivit struken över håret av allas vår yiayia. Jag har fått känna värme och sorg, glädje och vardag. 

IMG_0080.JPG

Vi har haft värmebölja och jag har jobbat i ett rum utan AC under tiden. Jag har gått massor, jag har shoppat grekiska barnlexikon och firat en underbar födelsdag med utomhuskonsert och Helena Paparizou.  

IMG_0339.JPG

Jag har lärt mig nya saker och träffat nya människor. Jag har åkt vespa och motorcykel och överlevt.  

IMG_0374.JPG

Jag har skrattat och gråtit, ätit på små tavernor där ingen kan engelska. Jag har druckit raki och ångrat mig dagen efter. Jag har blivit stöttad och peppad, uppmuntrad och stärkt. Jag har varit trött och bränt axlarna.  

IMG_0067.JPG

Jag har gått igenom ett helt liv på fyra veckor. Eller det känns så i alla fall. Och nu är det dags för ett annat liv.  

IMG_0469.JPG

E för Eva. För min yiayia, för hennes årsdag och för att hon var den första som tog mig till Kreta för så länge sedan. E för yiayia, och mig. 

Men jag har gjort något som jag drömt om.  

Något jag aldrig trodde jag skulle våga.  

IMG_0526.JPG

Nycklarna går inte till en lägenhet i Sverige... 

IMG_0460.JPG
Att ha landat

Att ha landat

Jag älskar stilrent

Jag älskar stilrent