Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att inte ha en enda plan

20151019_133339Efter totalt 7 timmar på Kastrup och en försening på 3.5 timme, en missad överraskningsmiddag och galna kretanare på slingrande vägar, mitt i natten, så har jag kommit fram till paradiset. Där kaffet är lite godare än hemma, där solen skiner och jag är totalt förvirrad av alla "Nei" som betyder "ja" och inte "nej". Det har inte direkt funnits tid att springa runt med kameran, vädret lovadr sol söndag till tisdag och sedan mulet, lite sol och en och annan åskskur, så jag har inte gjort så mycket mer än att ligga platt i en solstol och simma i den hyfsat kalla poolen. Ni vet känslan, man sätter ner fötterna i vattnet, känner hur kroppen blir full med gåshud, tar ett djupt andetag och sen bara kastar sig i, för man vet att det blir skönt så fort man väl är i vattnet.

På detta viset har dagarna levts timme för timme, kvällarna varit upptagna med restauranger, mat i oändliga mängder och prata fram tills klockan blivit senare än vanligt.

Ja, här går tiden mycket långsammare och jag njuter av att bara få vara stilla.

Kreta förbereder sig för höst

Up, up and away.... eller hur jag satt fast på Kastrup