Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Aldrig mera kött

20160214_210536_001

Aldrig mera äta kött...

Nä, nu räcker det för min del. Nu slutar jag med kött, detta funkar inte längre.  När jag började med Hälsocoacherna så tänkte jag att det svåraste skulle vara att inte få äta kött på samma sätt som innan. Sen märkte jag att det var lättare än vad jag kunde tro. Och sen rök kolhydraterna, eller ja, de flesta i alla fall. Ingen mer vanlig pasta, bara bönpasta (vilket är supergott, by the way). Minimalt med vitt mjöl eller potatis. Jag äter surdegsbröd (riktigt, sånt där utan jäst) men inga fler frallor.

Jag åt kött i helgen och tänkte inte mer på det, jag har ju gjort det lite då och då och även om jag märkt att jag känt mig svullen över magen och så där så har det gått bra. Nu - fy så ont jag har i magen! Jag har inte varit mig själv på flera dagar och det känns inte riktigt som det är över än. Det tar cirka två till tre dagar innan kött lämnar kroppen, så jag får försöka hålla ut men från och med nu så får det bli havsmat för min del. Kyckling verkar fortfarande funka men det är också de enda landgående djur jag tänker fortsätta med. Inga fler fyrbenta landdjur.

Så, yogat klart för idag, snart sova lite och hoppas att min kropp kommer tillbaka till mig snart.

Namaste och sov gott!

Är det inte semester snart?

Let's go to camp with Adriene