Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Alla tomma dagar

Ååå, känslan av en ny kalender!! Alla tomma dagar som ska fyllas med kuligheter. Älskar't! Detta är andra kalendern jag köper från personligalmanacka.se och jag verkligen älskar att få sitta och designa den själv, den ska ju liksom ligga där i min väska var jag än går och ska vara en förlängning av mig så den måste "se ut som jag". Och att få använda mina egna foton är ju superkul!

Har ni testat att designa er egen kalender? Annars kan jag verkligen rekommendera det. Färger, storlek, foton, text, headers, extra små funktioner och nu får man även ett helt ark med roliga klistermärken - ja, jag vet, jag blir som ett barn igen! Jag älskade den där Skolkalendern man kunde köpa på sparbankerna när jag var yngre. Och om ni bara visste så många olikfärgade pennor, klistermärken och andra små minnessaker som jag fyllde dem med. Kärlek!

Så nu sitter jag här igen, med olikfärgade pennor och fyller i de tomma dagarna, planerar och fixar in alla de där viktiga datumen som jag alltid glömmer annars. Och denna hösten behöver jag verkligen en ordentlig hjälpreda, jag går en mycket annorlunda höst till mötes - hårt arbete, planering och mycket självdisciplin kommer gå åt men oj vad det ska bli kul!

Men ni får vänta ett litet tag till, det är roligt med hemlisar.

Att tillhöra en grekisk familj (dopet del 1)