Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Är det bara hallänningar som "majar"?

Böcker

God morgon, mina fina läsare!

1:a maj! Tänk vad tiden går fort ändå. Det var inte så länge sedan vi vaknade upp till snöstormar och drivis. Nu är det maj och jag hoppas verkligen hagelstormar och morgonfrost håller sig borta. Valborg tillbringades i soffan, med Viaplay och varma filtar. Total förkylningskänsla i hela kroppen så när jag väl boxat mig igenom drivorna med smått fulla ungdomar på centralen så orkade jag inget mer alls. Men eld fick jag se i alla fall, det är perfekt att bo granne med en åker där byalaget bestämt att det är säkert nog att bränna bål.

Brukar ni "Maja"? Eller är det typiskt halländskt? Vi brukade maja - packa en picnickorg och dra ut i skogen eller någon träddunge och fika. Eller ner till fästningen när jag bodde i Varberg. Eftersom det inte infann sig så mycket "Valborgskänsla" för mig igår, så ska jag åka hem till mamma och pappa idag och inspektera nyinköpta badhytten. Tänkte jag skulle se om jag hade lite filtar som inte används som jag kunde lägga ner där och hjälpa till med piffingkänslan. För övrigt så kommer jag hålla långhelg med fina väninnans böcker som kom med posten i förrgår och bara låta tystnaden få gå in i själen och läka den till ork igen.

Happy 1:a maj, y'all!

Att bara tipsa lite

And then came the magnolias