Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Är det inte semester snart?

Crete36 Crete37

 Är det inte semester snart?

Visst är det svårt att sitta kvar inomhus när solen skiner utanför fönstret? Dessa dagar jag önskar att jag kunde få en laptop och bara få gå ut i solen och jobba istället. Fast risken finns väl att jag skulle fått grässtrån och spillt glass på den, så det är kanske lika bra jag håller mig inne.

Jag har en del kompisar som är egenföretagare. Jag har också försökt mig på det där en gång i världen, inom homestyling. Jojo, jag hade företagsnamn och F-skattsedel och hela kittet. Däremot så var det inte helt lätt att "slå sig in" på den marknaden och jag hade kanske inte de bästa förutsättningarna för att lyckas men jag gjorde ett par uppdrag i alla fall. Fast nu börjar det dra i "företagshjärnan" igen. Något att pula med så där vid sidan av. Något som man kan försvinna i på sena kvällar när man borde sova men inte kan eller vill, bygga upp något igen och se om man kan hitta rätt nisch eller väg. Jag har en miljard idéer men kan inte plocka loss en eller två som skulle kunna samköras och försöka bygga upp något. Jag vet vad jag vill göra och satsa på men frågan är hur. Och vågar jag? Var börjar man?

Ja, sånna tankar och drömmen om att få hoppa på ett flygplan bort från Sverige, de snurrar runt nu medan solen skiner utanför fönstret och jag sitter inomhus.

Fortsättning följer, helt enkelt.

Namaste!

En röd torsdag i solen

Aldrig mera kött