Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att fira nyår i Trollskogen

20141231_093411Nu har vi landat i Trollskogen. Där mörkret är tjockt och tystnaden hörbar. Det droppar från taket och från granarna och dimman låg tung över topparna imorse, inget annat hörs än några fåglar och knastret från pinnar som bryts i skogen.

Det är här jag sover som bäst. Här jag känner mig hemma, som om inget kan störa eller tränga sig på. Där jag hasar runt i pyjamasbyxor och tiden går långsamt.

Sen invaderas mitt andra hem av barn och vuxna och det kramas högt och lågt och alla har saknat varandra så där mycket som bara väldigt nära vänner kan. Barnen kastas ut i en snödriva, tiden böjer sig efter oss, hunden passar på att smita ut eller försöker få tag på något från bordet. En trerättersmiddag förbered, skratten avlöser varandra, värmen mellan väggarna består både av äkta känslor och tända ljus.

Det är nyår igen och vi är tillsamman, de tre familjerna som är som en enda stor. Och efter förrätten som precis ätits, försvinner barnen ut i en mörk skog igen, med en ficklampa och höga skratt.

Och hunden ger upp och lägger sig med en suck på golvet.

Att ha Svea på besök

Tillbaka ute i rymden