Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att ha "snöat in"

Sigge2 Sigge1

Alltså, visst! Värmeslingor på badrummet är skönt men att sova i duschen??

Hela Lund i snöstorm. Jojo, så kan det gå när man tror att vintern ska lägga av. Förra snön hade precis regnat bort och det blev plusgrader igen och vad händer då? Jo, på väg hem från Växjö (hmm, vad gjorde jag där, tro??) så började det snöa igen! Men seriöst?! Och idag var vi tillbaka till försenade bussar och vindpinad busshållplats alldeles för tidigt på morgonen. Just nu hade till och med jag kunnat lägga mig på badrumsgolvet, jag är verkligen inte byggd för kyla. Längtar hem till duntäcke och en mjuk kudde i soffan. Snöa på, bara jag får stanna hemma.

Adam May

Vad jag gjorde i Växjö? Tja, det hade med den här mannen att göra. Och även om han inte alls var jobbig att titta på och hans engelska röst var så där precis klockren, så hade faktiskt ingenting med dejting att göra. Om man inte räknar alla de andra 55 tjejerna som också var med så klart.

Han heter Adam May och om ni tittar riktigt noga på bilden, så står det något som ger er en hint om vad det hela handlade om.

Jag kan säga så här, jag har hittat mina två "snöa-in-sig-på"-projekt för 2016. Hmm, är det därför snön börjat falla igen? Så jag ska kunna vara hemma och riktigt fördjupa mig i allt jag har framför mig nu? Kanske. Men mer om projekten i nästa inlägg, nu är lunchen slut och det är dags att jobba lite igen!

Take care, y'all och halka inte av vägen!

Universums tråkigaste månad

Att visa lite nyår