Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att hitta Nassim i en röd kroppsstrumpa i sin dator

4good01

Hej fina ni!

På tisdag är det dags för 4good igen. Har ni varit där någon gång? Jag kom precis på att jag glömt visa mina bilder från förra gången och det måste jag ju råda bot på. Om inte annat så kanske jag kan få dig lite extra nyfiken på att gå på ett event själv? 4good02 4good03 4good04 Vacker, rolig och helt sanslöst begåvad! Ja, jag fick en sån aha-upplevelse av att lyssna på Carolina Gynning. I en väldigt ärlig och öppen "intervju" med Carina och Marie berättade hon om både upp- och nedgångar, om sitt skapande och livet efter Big Brother. Mycket nära till skratt och samtidigt lika nära till allvar - det var en fantastisk upplevelse att höra hennes berättelse.4good06 4good07Och denna snubben då?!

Hur underbar är inte han? Men ack så svår att fotografera! Jag har massor med foton där han är på väg ut ur bilden eller bara är suddiga för han stod ju aldrig still! Och hans resa - O.M.G!

Och detta är ett skäl till varför jag älskar dessa peppingträffar. Man delar skratt och tårar med 400 andra människor. Man oj:ar och oooh:ar och kommer därifrån lite mer peppig och lite mer lätt om hjärtat, med en känsla av att man kan klara allt i hela världen! 4good08 4good09

Och ibland har man bara väldigt tur och får se Nassim i en röd kroppsstrumpa! Alltså kan det bli bättre? Ja, ok, det blev det faktiskt för min del. Jag fotograferade med mobilen också och fick upp ett par bilder på Instagram som han faktiskt kommenterade - då blev jag lite extra lycklig i själen!

Så, om ni inte har gjort det innan - hugg chansen att gå! Jag tror att det finns biljetter kvar till Malmö på tisdag men för att vara riktigt säkra på att ni inte missar något roligt (resor, podden, fler träffar, nätverket) så surfa in på deras sida och signa upp er som medlemmar.

Namaste!

Teaser från en loppisdag

Idag stänger de