Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att nojja ihjäl sig

Medan jag sitter och nojjar mig sönder och samman över mitt känsloliv, med Väninnan Med De Franska Nerverna på chatten och Killkompisen Som Borde Varit Min Man på telefonchatten, så passar jag på att skriva lite här också! Tänk att det ska vara så svårt! Att det inte kan vara enkelt att träffa någon, bli kär och gå vidare med sitt liv, i en enda lycklig Askungen-fågelsjungande tvåsamhet! Varför ska man sitta här en tisdagskväll och gråta ögonen röda för att hjärtat vill så mycket mer!? Det är ju rent horribelt egentligen! Kärlek - vilket förbannat påhitt! Och ändå....
Ja, herregud! Det är minsann inte lätt att vara singelmamma idag!
Men tack till mina söta vänner på chattarna som håller av mig trots mina nojjor och som får mig att se livet klarare och som nyss gjorde om mig till Sandy i Grease, medans Väninnan Med De Franska Nerverna skulle vara hon med tuggummit! Eller så skulle vi vara Anne på Grönkulla, men då skulle hon vara Anne och jag fick vara kompisen istället (vet inte om jag vill det, var inte hon ganska korkad??)! Så från kärleksnojjande till Anne på Grönkulla och Preppy girl i Grease... Det är bra - det är precis vad jag behöver! 
Love you, guys!
Tidigare idag tittade jag in hos söta bloggväninnan Lotta med bloggen Min plats i solen
Hon hade satt ihop texten ovan och det stämde sååå bra in på mig! Jag vill också lova en massa "Jag SKA"-saker istället för "Jag ska INTE"-saker som man ändå aldrig håller! Så ja, ovan ser ni mina nyårslöften! 
2012 - välkommen att börja, när du vill!

Att fundera på...

Att hitta sin Theme Song