Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att presentera herr och fru Lindvall nr 2

Crete45Crete46

Nu när jag sitter här på balkongen, den sista morgonen innan vi åker hem ikväll, så får det bli lite efter-bröllops-bilder. För jag är inte redo att säga hejdå till den här platsen än.

Kan ni se minerna framför er - när cirka 30 personer, alla uppklädda och fnissiga, drar över en ganska trafikerad väg, för att ta sig upp till hotellet igen för att skåla för brudparet? Om inte så kan jag meddela att det är en fantastiskt rolig syn. Barnen är uppskruvade av tanken på läsken som väntar, de vuxna är fortfarande helt tagna och ganska totalt ointresserade av allt annat runt omkring sig vilket gör att det hojtas ut stopp-eder till barn som försöker springa ikapp tillbaka samtidigt som de fortfarande oj:ar och oh:ar av det som nyss skett. Blommor, barnvagn, skor som lämnats kvar och kameror i en enda röra. Men det finns inget mer effektivt för att skapa trafikkaos. Spa:et som vi tjejer hade varit på, hade frågat om de fick komma ner och filma lite, eftersom deras fotograf helt plötsligt dök upp och ville ta bilder till deras Facebook-sida, mitt i vårt firande. Och den förvåningen bland de uppklädda bröllopsgästerna var obetalbar, då vi få som visste om det, hade glömt berätta det för de andra. Så mitt i vigseln fick vi väsa till de andra att jodå, det är helt ok att han filmar, så tyst vi bara kunde för att inte störa. Crete47

Tärnan Caroline med kavaljer.Crete48

Och här är de igen - herr och fru Lindvall. Crete49Crete50

Vi fick en underbar buffé med grillat lamm, grillspett av fläskkött och kyckling, moussaka, tzatziki, bröd, oliver, såser, dippar, grekisk sallad och en mängd mer. Det var längesedan jag ätit så god mat och åt, det gjorde vi. Bröllopsmarskalken Robban hade ett underbart mellanspel där han gick igenom olika fakta om kärlek, innan han på:ade de som skulle hålla tal. Och det klingades i glas för att se brudparet kyssas och barnen sprang ut och in mellan restaurangen och poolen och vi pratade, skrattade och åt tills vi blev fyrkantiga.

Och sen öppnade Giorgios poolen för barnen - oh the joy!

Och runt omkring på balkongerna på hotellet, stod andra gäster och tittade på och undrade vad i hela friden vi höll på med mellan alla Opa-rop och skrålande gäster. Och en egen privat show av greek dancing av den mustaschprydde lille mannen som ingen kan namnet på. Crete51Ja, förutom att dessa två har gett oss alla ett oförglömligt minne, så kommer det alltid finnas en väldigt speciell plats i mitt hjärta för det här stället. Nu börjar de sitt gifta liv tillsammans med sina fina barn och om det fanns en bild av äkta kärlek och lycka, så skulle den visa Eva och Anders.

Störst av allt är kärleken!

Tack till alla inblandade för en oförglömlig dag, kväll och natt. Tack till Eva och Anders för att jag fick vara med och förgylla er dag och för att vi känner oss som en del av familjen. Tack till hela den underbara familjen med personal på Summer Dream Hotel för att ni tagit så väl hand om oss och för fantastisk mat och service. Och tack till den himmelska makt som såg till att solen sken på oss.

Jag är inte byggd för stress

Möhippa del 3