Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att slänga upp händerna i luften och be er: Sluta nu!!

Alltså, jag vet!
Jag vet hur snacket gick sekunder efter han gick upp på scenen, jag vet och jag läste hur många som ville att han skulle gå och dö, att om han gick vidare skulle folk emigrera och aldrig mer säga att de är från Sverige. Jag fick höra att vi som röstade på honom skulle tvångsomhändertas eftersom vi inte visste vårt eget bästa. 
Det skrivs om att han är en egokär jävel som inte visade minsta intresse för sin kvinnliga medtävlande när de gick vidare. Att han inte ens tittade på henne utan bara gick raka vägen upp på scenen. 
Jag vill hänvisa till allas vår söta Någons Fru som skrivit om samma ämne och där jag även hittade detta klippet. Såg ni inte ens hur nervös han var innan de skulle göra sitt första framträdande?? Herregud, tom JAG blev ju nervös bara genom att titta på honom!!
Jag tror inte heller det handlade om egoism, jag tror, precis som Emma, att han faktiskt blev så chockad över att de gick vidare att han nog fick lite kortslutning! Här visar han ju klart och tydlig uppskattning för den blonda sötnosen bredvid honom! 
Ja, jag har lite rosafärgade glasögon på mig eftersom jag träffade honom förra helgen och ja, jag gillar min fd grannes trallvänliga toner, och ja, sötnosen är från Ystad! Men jag uppskattar samtidigt humorn, självironin, en tanke om annorlunda och att ÄNDÅ våga! Tror ni inte att de VET att låten är som ingen annan?! Tror ni inte de VET att Sverige kommer delas i två läger? Tror ni inte de VET att skriverierna kommer bli otaliga och utom all sans?? Tror ni verkligen inte att de är medvetna om detta? Tror ni verkligen att ni är de enda i hela Sverige som kommer uttrycka er?
Nej, det är ni inte!
Och efter att ha hört vad han sa förra helgen om alla som hatar, skriver illa om, trycker ner, ljuger och hittar på för att få rubriker och för att göra sig lustig över någon annan, så kände jag samma sak igår. 
Hatet mot mig som gillar honom...
Jag vill inte tvångsomhändertas.
Jag vet visst mitt eget bästa.
Men jag vill få lov att älska, stötta, skratta med (inte åt) och gråta med vem jag vill!!
Det är min rättighet, lika mycket som er. Ni hatade allt ni kunde igår, spydde galla och tog ingen gisslan!
Så snälla, sluta nu!
Jag slänger upp händerna i luften och ber er, sluta nu.

Att titta bakåt

Att älska hejdlöst!