Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att snart bo i Borgen

Idag har det varit en ruskigt varierande väderdag men det hindrar inte oss från att åka till Borgen. 
Dels var det Djurens Dag och sen tänkte jag visa sonen nya lägenheten på närmare håll. Och det går liksom inte att förstå, vi är snart där! I Borgen! I den lilla byn inuti den lilla byn. Och det märktes att sonen var imponerad av husen, de gammaldags skyltarna och de "gamla" detaljerna men kullerstenarna i centrum fick tummen ner - "Här går det ju inte att kicka!"
Men några smygtittar senare genom våra nya fönster, så glömdes kullerstenarna bort. Oooo och Aaaaa kom i massor när han såg sitt nya rum. Till och med uteplatsen fick godkänt trots att det inte fanns tillstymmelse till möbler eller blommor än. 
I flera timmar gick vi runt och tittade på djuren, sprang på en klasskompis till mig med hela sin familj (och pekade ut lägenheten), skrattade åt spexande papegojor och sen en välförtjänt paus på Bageriet. Min första Dagens som bestod av kallrökt lax med varm hemmagjord potatissallad - OMG!! Jonton var mest intresserad av de två stora akvarierna så båda blev nöjda med pausandet. 
Jag insåg inte riktigt hur många bilder jag egentligen tog förrän vi kom hem och jag skulle börja redigera. Och nu hann jag faktiskt bara med fyra bilder, för det är dags att dra iväg på nästa event för kvällen, det är cruising i stan, så snabb laddning av kameran och snart iväg igen. Och sen, sen blir det hemmagjord pizza, godis och Mello så klart! Och sen lär jag väl somna i soffan om jag inte fortsätter att äta konstant, för efter flera timmar ute i friska luften så blir man verkligen trött. 
Men nu - ut igen, trotsa vädret och kolla in snygga (och mindre snygga) bilar!
Ps. Bör jag byta namn på bloggen snart kanske?? "Mamman i Stan" blir ju lite missvisande... "Mamman i Borgen" kanske?? Tja, varför inte!
Love love love!

Att hänföras av en papegoja

Att vara närvarande igen