Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att tipsa om!

Inte bara vacker, utan även underbart skön!
Och även om priset är liiiite i dyraste laget för en handkräm så glömmer man det fort när man känner hur mjuka och lena händerna blir direkt och hur gott den doftar. 
Att den sen är fullproppad med nyttigheter, är ju bara ytterligare bonus!
Denna sockersöta burk heter visst Joy och ja, jag blir barnsligt glad när jag ser den, rosa, blommig, kvinnlig, sockersöt! Burkarna är visst "tidsbegränsade", fick jag lära mig! Det kommer hela tiden nya och då försvinner de gamla! Så man kan samla på dem - toppenidé för en burk-o-man som jag!
Just denna har jag köpt i grannbutiken.
Bredvid caféet så ligger underbart vackra Ordonnance (som kommer öppna en webbutik, har jag hört från sääääkra källor) med blommor, franskt lantliv och vackra kläder! Jag hoppas kunna få till en dag när jag ska krypa runt på golvet där inne och fotografera allt, högt som lågt så ni får se hur vackert där är. 
Men om ni har vägarna förbi vår lilla hemstad, så kom och ta en kaffe först och säg hej till mig, sen går ni in till grannen och shoppi shoppi!
Ok, frågor på detta? Nej? Toppen - let's spend som money!!

Att vara tillbaka

Att fylla på bloppisen